Pitäisköhän vaihtaa blogin nimi muotoon "AnniKainen sukkapuikoissa". Se kuvaisi varmaan paremmin täällä tapahtuvaa toimintaa, ainakin viimeaikaisten tuotosten perusteella. Eipä silti, minusta villasukat ovat hyvin tarpeellisia ja mukavia neulottavia.

Sain joululahjaksi kerän Austermannin Steppiä aloe veralla ja jojoballa käsiteltynä. Kiitos Virpi. Neuloin siitä tällaiset unisukat:

1229427.jpg

Raidoituksesta ei tullut symmetristä, koska langassa oli jossain vaiheessa solmukohta. Neuloin kantapäät kaksinkertaisella langalla ja sekin vähän sotki väritystä. Kuviointikin meni hiukan hukkaan sillä paremmin se toimii kokonaan tai melkein yksivärisissä sukissa. Mutta mutta, sukat ovat ihanan tuntuiset jalassa ja lämmittävät mukavasti, siis vallanmainiot unisukat. Niille onkin ollut kovasti käyttöä viime aikoina.

Haaveilen edelleen sinisestä villatakista, suunnittelen sitä ja joskus toivottavasti neulonkin sen, jahka kädet kestää. Ensin pitäisi vapauttaa nämä sukkapuikot:

1229446.jpg

Eipä ole ihme että on ollut hiukka raihnainen olo viime aikoina, mulla on nääs keuhkokuume, lienee ollut jo useamman viikon. Toivottavasti lääkitys auttaa.