Ei mitään uutta auringon alla eli sukkaa se vaan pukkaa. Nyt on melkein kaikille meidän tytöille omat nimikkosukat ja vähän sukulaisillekin. Minä oon näköjään vielä ilman. Vieläköhän sais revittyä jotain uutta tuolla kaksi yhteen/langankierto yhdistelmällä? Se on ollut ihan toimiva ideointilähde näille nimikkosukille. Joku vois kyllä jo sanoa että näyttääpi aika samanlaiselta, hohhoijaa.

1249678.jpg

Malli      Sanni-sukka , oma malli                                
Lanka    Novita Nalle (75% villaa, 25% polyamidia), menekki 80 g
Koko      37, 57 silmukkaa                                          
Puikot    2,5 mm sukkapuikot                                      

Sukissa on kuviointia vain 2. ja 3. puikoilla, 1. ja 4. puikoilla on 2o, 2n resoria. Kantapää on tehty vahvistettuna hollantilaisittain. Kärjen sädekavennus seurailee mallineuletta. Olipas sen kirjoittaminen monimutkaista tuonne ohjeisiin, vaikkei se sitä olekkaan käytännössä. Pitänee joskus tehdä samanlaiset sukat, että saa tarkistettua ohjeiden toimivuuden ja että itsellekin jäis jotkut sukat, nämä minittäin menivät esikoiselle ja nuo valkoiset synttärilahjaksi kälylle.

1249683.jpg

Valkoiset sukat on tehty myös Nalle-langasta mutta puikoilla nro 3. Silmukoita siinä on 55 eli pari vähemmän kuin ruskeissa sukissa. Molemmat puikkovaihtoehdot toimivat, mutta ehkä kakspuolikkailla tulee napakampaa jälkeä. Mallikerroissa on sen verran eroa että ruskeissa sukissa lisäys/vähennys kerrosten välikierroksia on yksi ja kolme, kun taas valkoisissa on koko ajan kaksi.

1249677.jpg

Öh, en siis ole tehnyt kaksia valkoisia sukkia vaikka siltä näyttääkin. Joku ei vaan ole osannut säätää värejä. Kukakohan? Ja missähän se aurinkokin luuraa?

Nyt on sukkapuikkoset laitettu huilimaan ja pyöröpuikot otettu esiin. Niille on jo luotu ja aloitettu se sininen villatakki. Siitä myöhemmin lisää.