Avokki on odotellut uutta kaulahuivia niin pitkään, että enpä enää raskinut jouluun asti odotuttaa vaan annoin sen jo nyt lämmikkeeksi. Värivalinta ei yllättäne ketään.

1092734.jpg

Lanka       Novita Kotiväki kaksinkertaisena
                 (100% merseroitu puuvilla) 200 g = 663 m
Menekki   n. 200 g
Koko        14 x 140 cm, 37 s
Puikot       4 mm

Huivi on neulottu tunturineuleena (3 o, 1 n) ja reunat on vahvistettu virkkaamalla. Se on tarpeen, sillä tämä  karkeapartainen avokkini on kuluttanut eräänkin huivin reunat rikki. On aika kovaa neulottavaa tuo merseroitu puuvilla, huhhuh. Siitä olikin mukava siirtyä hahtuvan pariin. Tein muutamia kokeiluja hahtuvaneuleen huopuvuudesta ja koristelusta. Mielessä on jotain. Saas nähdä tuleeko tuluskukkaro vai mikä. Siitä myöhemmin.

1092735.jpg

Meidän pesukone on aivan armoton huovuttaja. Vaikka kuinka pienentäisi linkousnopeutta ja pesuveden lämpötilaa, niin aina meinaa tulla peltiä ulos. Olen ehkä kerrankin kokeillut ja tullut siihen tulokseen etten uskalla tehdä mitään minkä pitäisi tulla tietyn kokoisena ulos niinkuin esim. lapaset tai sukat. Ja näillä käsivoimilla mittoihin venyttely on perin työlästä.

Kurkistuskuva. Joulun jälkeen enemmän.

1092740.jpg

Minäkö se tuolla aikaisemmin pohdiskelin ettei täältä netistä häviä mikään. Ja pöh. Ajattelin jossain vaiheessa neuloa Flower Basket Shawl-huivin mutta ohjetta ei enää löydykkään. Siitäs sain kun en tulostanut sitä aikanaan.