Tässä kuussa syntyi neljät sukat, kaksi minun kolmesta lapsesta, avokin tytär, kummipoika ja -tyttö sekä isävainaa. Näistä vain sukat on tämän vuoden tuotoksia. Pehmeitä paketteja on siis jaeltu ja herkkuja syöty. Vieläköhän ehtisi kutaista jotakin myös meidän keskimmäiselle joka tulee viikonloppuna käymään kotona, ettei hän jäisi ilman pehmoista pakettia. Saas nährä, ensin pitäisi saada valmiiksi erään pikkumiehen puku. Sitä olen viime ajat tikutellut ja koskapa ei ole uusia kuvia esitellä, katsellaan vähän vanhempia.

20 vuotta vanhan kuvan kera onnentoivotukset ja halaus Poika-kullalle, jonka synttärit on tänään.

1026681.jpg

Hyväntuulinen sankari on kuvassa 8-9 kk ja päässä näyttää olevan äidin virkkaama pipo.

Tässä kuvassa on meidän nuorimmainen, joka vietti synttäreitä viime viikonloppuna. Vielä kerran rutistus ja halaus myös Tyttö-kullalle

1026682.jpg

Kuva on otettu hänen ristiäisissä 17 vuotta sitten. Kastemekko on äidin neuloma ja sillä on kastettu toistakymmentä meidän suvun lasta. Olikohan ensimmäinen minun kummityttöni, joka oli näin pieni vuonna 1980 :

1026707.jpg

Meikäläisellä näyttää olevan omatekoinen villapaita päällä. Jaa, mitähän siitä sanoisi. Aikansa tuotos, kaikkea sitä on tullutkin tehtyä.

Se on sitten marraskuu huomenna eli hyvää kuunalkua ja notkeita neulomuksia itse kullekin säädylle.