Hahaa, sain kuin sainkin neulottua sukat valmiiksi. Eipä taida  neulepinnasta  huomata mikä osa on tehty ennen leikkausta ja mikä sen jälkeen eli onneksi se ei vaikuttanut käsialaan. Nopeus ei ole vielä entisenlainen ja pitänee vältellä pitsineuleita, niissä kun ranteita joutuu "pyörittelemään" enemmän ja se ei tunnu hyvälle.

944354.jpg

Malli Olga-sukat, koko n. 40
Lanka Seiskaveikka, menekki 140 g
Puikot 3,5 mm
Sukan suussa 16 s puikolla, resoriosasta lähtien 12 s puikolla. Vahvistettu kantapää.

Tuo malli on mukavasti vanhahtava ainakin nuilla väreillä tehtynä, sopisivat siis minullekin. Nämä menevät lämmittämään kälyn jalkoja.

Eilen mentiin metsään ja osuttiin oikein sienevälle paikalle. Saatiin paljon suppilovahveroita ja kastikkeen verran kanttarelleja. Arvatkaa onko herkuteltu.

944436.jpg

944380.jpg


Metsästä saatiin myös kuvasatoa, jota oli hauska käsitellä.

944383.jpg

944361.jpg

Sama kuva tilkullisena:

944367.jpg

Kesällä huomasin että kaupoissa myytiin puutarhavaloja. Niillä ei taida olla kovin hyvät markkinat Suomessa kun täällä on valoisat kesät ja syksyiltaisin kun niitä voisi käyttää, on monesti jo liian kylmä. No mepä kokeiltiin jouluvaloja ja hyvin toimi. Meillä on myös joulukuusenjalka melkein ympärivuotisessa käytössä, jouluna kuusessa ja kesällä puutarhavarjon pidikkeenä. Puutarhakalusteet roudattiin varastoon viimeviikolla ja valosarja jäi vahingossa kelokäppyrän päälle odottamaan varastoon vientiä.

944370.jpg

No mepä kokeiltiin miltä se näyttäisi iltapimeällä ja voi hitsi, se on niin hauskannäköinen että mitäpä sitä varastoon piilottamaan.

944390.jpg

Huomenna lähden lääkäriin ja kuulen mikä on tuomio. Jos ranne ei liiku tarpeeksi, se pannaan liikkumaan eli niksnaks vaan. Saas nähdä kuinka käy.