Enpä saanut kaikkea lankaa uppoamaan näihinkään sukkiin vaan uuden kerän se ostattaa jos meinaan vielä yhdet tehdä. En tee. Tai teen kyllä mutten enää tästä langasta.

652420.jpg
652424.jpg
Lanka ja puikot ovat samat kuin edellisissä sukissa eli Fortissima Socka 2,5 mm puikoilla. Sukan koko 37-38. Silmukkamäärä on 61, ensimmäisellä ja neljännellä puikolla on 16 silmukkaa kullakin 2 o, 2 n neulosta. Kakkospuikolla 15 s: 2 o, 2 n, langankierto, 8 o, ylivetokavennus: 2 neulomatta etureunoistaan, neulo yksi, vedetään yli. Kolmannella puikkolla 14 s: 8 oikein, langankierto, 2 n, 2 o, 2 n. Neulo kaksi välikerrosta ja sen jälkeen mallikerrassa langankierto siirtyy aina yhdellä kohti ylivetokavennusta. No onpa vaikeasti ilmaistu, anteeksi. Selkeämpää olisi jos asian esittäisi symboleilla.
Ennen kantapäätä tasasin silmukat niin että ykkös ja nelos puikolla oli yhteensä 30 silmukkaa. Kantapään tein kaksinkertaisella langalla. Pohjaosan tein sileää neuletta, tosin kuviomallin reunoilla 6 silmukkaa on neulottu 2 n, 2 o, 2 n. Viimeisen mallikerran tein niin etten lisännyt langankiertoja ollenkaan mutta tein keskikavennukset. Ne olivat nyt osa kärkikavennusta.

Ja kun tässä on ollut puhetta sukista ja kukista niin laitetaan päivänpiristykseksi kuvia myös kukkasista. Tämä kullero kuva on  muutaman viikkon takaa, nyt se on jo lakastunut. Mitenhän lie lapissa, siellä se kukkinee vasta juhannuksen aikaan.

652403.jpg

Meidän takapiha näyttää tällaiselta kukkamereltä aurinkoisina päivinä:

652559.jpg

Onneksi kukat eivät pane pahakseen nurmikonleikkuuta vaan hetikohta nostavat päätään. Ja onneksi mehiläiset ja kimalaiset eivät näistä piittaa eli ei tarvitse pistoksia pelätä kävellessään niiden päällä.

Muutama yksilö oli intoutunut tuottamaan hurjasti terälehtiä:

652413.jpg