Kesä on kauneimmillaan ja lämmintä piisaa, ei luulis villasukkia tarvitsevan. No tulipahan kuitenkin tehtyä, nimittäin kun lankaa jäi edellisistä, tosin se loppuikin kesken eli piti taas käydä ostamassa lisää ja vieläkin sitä jäi senverran että mahdollisesti yhdet sukat syntyy. Olenko joutunut kierteeseen? En edes pidä erityisemmin tuon langan ulkonäöstä, materiaalintuntu on kyllä mitä mainioin ja käytössä ovat varmaan mukavat.

637295.jpg

Lanka Fortissima Socka: 60 % villaa, 25 % bambua, 15 % polyamidia, menekki noin 60 g, puikot 2,5 mm, malli omasta päästä (tai siis olemassa olevaa mallia olen mukaillut). En ole oikein tyytyväinen lopputulokseen. Kuvio ei oikein pääse oikeuksiin vaan hukkuu värinvaihtelun sekaan. Tuon kuvion keskellä oleva raita joka muodostuu kahdesta nurjasta silmukasta on kuin hirvittävä railo tai kanjoni. Sen jätän pois seuraavista sukista. Varren takaosa on neulottu resoriksi joten sukat istuvat hyvin jalassa. Kantapää on neulottu kaksinkertaisella langalla jotta se kestäisi kulutusta paremmin.

637220.jpg

Viikonloppuna kävimme serkkutytön lakkiaisissa Killinkoskella. Ylioppilas oli nuori ja kaunis kuin neiti Kesäheinä. Oli mukava nähdä sukua ja olla mukana lystinpidossa. Samalla reissulla kävimme Inkan nauhamuseossa ja sieltäkin löytyi kaikkea kaunista, katsokaapa vaikka:

637207.jpg

637209.jpg

637212.jpg

637214.jpg