Vihdoin ja viimein sain valmiiksi kaverille lupaamani villasukat Step-langasta. Ei kuulemma haittaa vaikka talvi ja pakkaset menivät jo, yösukkia voi käyttää kesälläkin.

600615.jpg

Meidän takapihalla kasvaa ihania pikku Kaunokaisia eli Belliksiä. Ne kukkivat huhtikuusta lokakuuhun jos on oikein suotuisat ilmat.

Tätini täyttää tässä kuussa 80-vuotta. Hän on kuvassa oleva pikkutyttö, isäni on hänen takanaan ja nuoripari on minun ukki ja mummo. Kuva on otettu  ehkä 1928.

600633.jpg

Olen neulonut tädille lahjaksi villasukkia mutta nyt on esiteltävä kuva keskeneräistä työtä sillä en taida saada niitä valmiiksi tänään. Huomenna lähden parin viikon kuntoutukseen enkä ota kameraa mukaan, sukantekele lähtee mukaan ja kun valmistuvat pistän ne postiin kohti Rovaniemeä. Siis virallista sukkapotrettia ei tule.

600616.jpg

600620.jpg

Jos olisin ollut oikein ahkera niin ehkä sukat olisivat valmistuneet mutta kun jouduin purkuhommiin välillä ja sitten siippa rupes houkuttelemaan että lähetään melomaan, lähetään niin pitihän se lähteä. Muuten kiva reissu mutta tuuli turhan lujaa. No tulipa testattua että pinnalla pysyi, niin kanootti kuin melojat.

600627.jpg