Se on sitten toukokuun viimeinen ja sen kunniaksi tuuli toi lämpimän ilman myös tänne pohjois-Savoon. Ihanaa kun voi olla paljainjaloin ja omppupuu kukkii. Lisätäänpä tänne vielä yksi toukokuun tekele ennenkuin siirrymme kesäkuuhun.

Kuten jo aiemmin mainitsin olin viimeviikolla kuntoutuksessa. Siellä minulle tehtiin rannelastat joita käytän öisin. Ne tulivat todella tarpeeseen ja ovat paljon paremmat kuin edelliset jotka olivat hiostavat ja koppurat muutenkin. Vaan yksi huonopuoli näissä uusissakin oli. Tuo kova muovipinta ei tunnu kivalle ihoa vasten vaikka reikäinen pinta tekeekin siitä ilmavan. No sitähän rupes heti miettimään jotta voisiko asialle tehdä jotain ja näin neulovana ihmisenä sitä päätyi taas kumma kyllä lankaan ja puikkoihin. Olin lukenut bambulangan antiseptisistä ominaisuuksista ja kun sitä kerran kaupasta löytyi niin eikun neulomaan.

625536.jpg

 Puikoille 14 silmukkaa, muutama levennys ja kavennus sinne tänne, siinä koko juttu. Koska tukien pohja on reiällinen, sain kiinnitettyä neuloksen harsimispistoilla pohjaan. Hyvin ovat pysyneet paikallaan, tuntuu miellyttävältä eikä kädet hikoa. Katsotaan kuinka kestävät käytössä.

625538.jpg
Oma malli
Lanka Sirdarin Just Bomboo, menekki ehkä noin 10 g
puikot 4,5 mm