Hahaa, sain kuin sainkin selätettyä yhden neulomuksen. Nämä olivat ensimmäiset sukat, jotka aloitin kärjestä ja joissa on tiimalasikantapää. Kerrassaan kätevä tapa neuloa, vallankin jos langan määrä on rajallinen, kuten tässä tapauksessa. Halusin tehdä ihan perussukat ilman mitään pintaneuletta, jotta langan värisävyt pääsisivät oikeuksiinsa. Lankana oli siis Kool-aidilla värjätty, alunperin valkoinen Seiskaveikka.Vyyhdellä ja jopa kerällä väritys näytti paljon paremmelta kuin valmiissa sukissa.

1557765.jpg

Aluksi olin kovin innoissani, mutta sitten into hiipui ja jos olisin jättänyt sukat korin pohjalle marinoitumaan, niin sinnehän olisivat ehkä jääneetkin ellen olisi sinnillä tikuttellut niitä valmiiksi.

1588702.jpg

Tällain läheltä katsottuna värit näyttävät ihan kauniilta. Jaajaa, vieläkin opetteluttaa kameran asetukset ja kuvien värinmääritys. Vallankin ilta-auringossa otetut kuvat ovat haasteellisia, huomaan, niin ehkä tekin.

1588707.jpg

Tässä itse sukat, kolmosen puikoilla, 48 silmukalla Seiskaveikasta (90g) neulotut. Taustalla hehkuvat kullerot kuin kultapallerot.