Olenkohan minä jotenkin tylsä. Näyttää siltä että seuraavakin neule tulee olemaan sininen. Harkitsin jo vakaasti jotain muutakin väriä, mutta kun tänään kävin kaupassa niin sielläpä sattui olemaan Bambu-langat tarjouksessa, vain 2,50 kerä. Mikä tuuri, sillä ajattelin just kyseistä lankaa seuraavaan työhön. Värivaihtoehtoja oli kaksi, kaunis heleän vihreä ja sininen. Edellistä ei ollut kuin 4 kerää, joten päädyin jälkimmäiseen, sitäkään ei kyllä ollut kuin 7 kerää, mutta eiköhän se riitä.

1474449.jpg

Nyt olen sitten nuppi punaisena (ei siis sinisenä) laskeskellut silmukkamääriä ja vähennyksiä jne. Mielessä on alaspäin levenevä (ylöspäin kapeneva) jakku, jossa on lyhyet hihat. Helmaosaan tulee jonkinlaista kuviointia ja sehän se pistääkin laskemaan. Pitänee varautua myös mahdollisiin purkuhommiin.

1474444.jpg

Pari päivää sitten virkkasin sinisen pussukan Carcassone-pelin laatoille (suosittelen lämpimästi kyseistä peliä). Siihen sain upotettua Cowboy-langan jämät, jotka jäivät puserosta yli. Laatikon pohjalta löytyi myös kivaa kirjovärjättyä puuvillaa, jolla virkkasin reunan ja nyörin. Puuhelmet olivat aikoinaan tukkapampulassa. Saakohan enään mistään tuollaisia 60-luvun puuhelmipampuloita?

1474452.jpg

Ja hahaa, minullahan on sininen neule-mukikin. En siis tarvitsekaan Heljän neulova pupu mukia. Tämä on varmaan ostettu joskus 80-luvun lopulla tai 90-luvun alussa. Ja toisella puolella Muumi-peikko harrastaa omiaan:

1474453.jpg