Huhhuijaa, on mennyt viikko niin etten ole ehtinyt puikkoihin vilkaistakkaan. Käsissä on ollut kaikkea muuta: pölyhuiska, imuri, moppi, tiskiluutu, kuorimaveitsi, pottunuija, kakkulapio, viinilasi, kukkakimppu yms. Järjestimme nimittäin äidille 70-vuotisjuhlat täällä meillä ja pitihän sitä vähän laittaa paikkoja kuntoon. Vaan olipa se lystiä kun oli sukua koolla. Istuttiin iltaa aamu neljään takapihalla ja kyllä siinä yks jos toinen lainaili villatakkia ja sukkaa illan viiletessä. Onneksi niitä on tullut tehtyä ettei kenenkään tarvinnut palella.

Tässä kuva itse sankarista, tosin 50 vuoden takaa. Isä kuoli jo 20 vuotta sitten mutta elää meidän muistoissa.

731547.jpg

Ja tässä osa lapsenlapsista koristelee mummon kakkua. Kyllä mansikkakakku on aina mansikkakakku, njam. Harmi ettei tullut kuvattua poronkäristystä joka sekin oli kyllä älyttömän hyvää. No ei siitä ehkä kummoista kuvaa olisi saanutkaan.

731544.jpg

Voi miten terapeuttista oli kun tänään ehti jo istahtamaan ja kaivelemaan huivintekeleen pussista. Neulominen ei tuntunut yhtään pahalta vaikka vasen ranne on kipeä. Ehkä se kipeytyi pelkästään neulomisen puutteesta. Niin se varmaan on.


Päivitin Nostalgia-sivua. Viimeksi siellä esiteltiin lipaston sisältöä ja nyt kurkistamme seinäkaappiin josta löytyy mm. tällaista tavaraa:

731738.jpg

Käykääpä  kurkkaamassa.