Tässä projektissa kävikin niin että takista tuli pusero. Napitkin ostettiin mutta neuleesta tuli niin nafti ettei se toiminut takkina (kokeilin kyllä). Meinasi jo uskonpuute iskeä mutta sitten keksin kokeilla ratkaisua joka näyttää tältä:

582500.jpg

582498.jpg

582503.jpg

Hihat olisivat voineet olla kapeammat ja etu- ja takakappaleet leveämmät mutta tuo helman kuviointi asetti rajoituksia. Jos olisin lisännyt yhden mallikerran niin silmukkaluku olisi kasvanut 18 silmukalla. Malli ei ole kovin kummoinen eli haastava mutta rajallisella lankamäärällä en uskaltanut ruveta palmikoita vääntämään. Takkiin meni noin 400 grammaa Cowboy lankaa (50% puuvillaa, 50% akryylia). Yleensä suosin vain luonnonkuituja ja akryyli kuulostaa jo pelkkänä sanana kalsealta ja kylmälta mutta lanka oli helposti neulottavaa ja valmis pusero tuntuu kivalta päällä. Jäljelle ei jäänyt kuin muutama pikku kerä. Niistä vääsään ehkä pikkulaukun jossain vaiheessa etteivät jää korin täytteeksi.

Nyt kun malttaisi olla vähän aikaa neulomatta että ranteet sais lepoa. Helppoa se ei tule olemaan. Ja nyt valmistautumaan euroviisuihin.